Een nieuwe website!

Een nieuwe website!

Net zoals de gootsteen bij de loodgieter altijd lekt, was mijn website voor Scribo al jaren aan onderhoud toe. Dit voorjaar had ik eindelijk de tijd om een en ander goed aan te pakken. Allereerst heb ik onderzocht in welk systeem ik de site wilde gaan bouwen. Dat werd WordPress. Daarna heb ik nagedacht over de vorm (wel/geen foto’s, opbouw, lettertype en kleuren). Daar heb ik toen een (gratis) template bij gezocht et voilà: opeens had ik mijn nieuwe website volledig zelf gebouwd! Ik ben erg tevreden over het resultaat, en ik vond het nog eens ontzettend leuk om te doen ook.

Heb je opmerkingen, verbeterpunten of complimenten? Ik lees ze graag!

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.