Over Froukje van der Linden

Freelance Contentmanager| (SEO-)tekstschrijver | Eindredacteur 

Froukje

Ik ben Froukje van der Linden en ik werk sinds 2000 onder de naam Scribo als freelance (SEO-)tekstschrijver, eindredacteur, webredacteur, educatief auteur en contentmanager.

De gemene deler is dat ik graag schrijf en dat ik zorg voor prettig leesbare teksten. Vaak gaat het om informatieve teksten over onderwerpen als personeelsbeleid, sociale zekerheid, arbeidsrecht, ondernemerschap, werkgeverschap, mkb en alle regelgeving daaromtrent. Voorbeelden daarvan vind je bij Projecten.

Froukje in ‘t kort

  • ik hou ervan om ingewikkelde dingen weer terug te brengen tot de essentie
  • ik kan allerlei soorten teksten schrijven: zowel informatief als wervend
  • ik kan verschillende doelgroepen aanspreken
  • ik zorg ervoor dat webteksten SEO-proof zijn
  • ik kan goed plannen en organiseren
  • ik haal de afgesproken deadlines

Privé
Ik woon samen met mijn vriend en zoon van 6 jaar in ’s-Hertogenbosch. Samen met een aantal andere zzp’ers huur ik een kantoorruimte in het centrum van de stad. Daar werk ik al jaren met veel plezier aan mijn betaalde opdrachten.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en familie. Ik organiseer eens per maand een filmavond in de plaatselijke (culturele) bioscoop. En een keer in de zes weken bespreek ik met enkele andere dames (de ‘leesclub’) een roman die we allemaal hebben gelezen.

Ik ga graag, heel graag, op vakantie. Het liefst ieder jaar naar Mexico, waar ik tussen 2004 en 2006 heb gewoond en waar ik nog steeds vrienden heb. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren zowel alleen als met mijn gezin veel plekken bezocht: Sardinië, Singapore, Maleisië, Curaçao, Lissabon, Athene, Methana, Ibiza, Pisa, Valencia, Parijs…. En als het aan mij ligt, komen er nog veel meer plekken bij.

Vanuit persoonlijke interesse heb ik me de laatste jaren verdiept in coaching, loopbaan, voeding, stress, balans en lifehacking etc.

Voor mijn vader, die een boek heeft geschreven over een van de grootste zeerampen uit de wereldgeschiedenis, houd ik zijn website The Live Bait Squadron up-to-date.

Meer informatie over mijn achtergrond, capaciteiten en interesses kun je vinden op: LinkedInTwitter en Instagram.