Content die werkt

Als copywriter ben ik gespecialiseerd in HR-onderwerpen, bestemd voor werkgevers, mkb-ondernemers en werknemers. Ik ben dan ook inhoudelijk op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van personeel, arbeidsrecht, sociale zekerheid en ondernemerschap. Ik kan de vaak complexe boodschappen vertalen naar korte, bondige en heldere teksten.

Als SEO-tekstschrijver schrijf ik unieke webteksten, die to-the-point, actueel en doelgroepgericht zijn. Zodat jouw website beter gevonden wordt door zoekmachines zoals Google.

Als contentmanager zorg ik ervoor dat de inhoud van een website online komt te staan én van goede kwaliteit is.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • het schrijven van e-zines en nieuwsbrieven
  • de inhoudelijke update van een handboek
  • het schrijven van SEO-teksten
  • de redactie van een strategisch of aanbestedingsplan
  • het schrijven van een brief, brochure, artikel of webtekst
  • het up-to-date houden van een website
  • de aanpassing van lesmateriaal aan nieuwe eindtermen
  • de eindredactie van een vakblad, magazine of personeelsblad

Voorbeelden van mijn werk zie je onder Projecten.

Ook zzp’er of ondernemer?
Dan vind ik het leuk om met jou mee te denken over de koers van jouw bedrijf en de inhoud van jouw website. Als het gaat om een relatief eenvoudige website kan ik die voor jou opzetten. Hiervoor gebruik ik als CMS WordPress, dat ideaal is voor magazines, bedrijfspagina’s en blogs en gebruikt wordt door grote en kleine bedrijven. Het voordeel van WordPress is dat je hier eenvoudig zelf wijzigingen in kunt aanbrengen of nieuws kunt plaatsen. Maar dat kan ik uiteraard ook voor jou doen (bijvoorbeeld met een content management-abonnement). Deze website, maar ook andere websites, heb ik in WordPress gebouwd.

Opdrachtgevers
Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk grote bedrijven, uitgeverijen of overheden. Maar ook kleinere bedrijven kunnen bij mij terecht, bijvoorbeeld omdat zij hun klanten of personeel willen informeren over (aanstaande) wetswijzigingen of hun dienstverlening. Onder mijn opdrachtgevers bevinden zich grote organisaties als Malmberg, Randstad Nederland, Kluwer, Vakmedianet, NTI en Sdu.

Netwerk
En waar nodig, schakel ik meer mensen in. Voor bijvoorbeeld webbouw, film of vormgeving. Ik heb een uitgebreid netwerk van communicatieprofessionals.

Meer weten?
Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op! Ik ben gevestigd in het centrum van Den Bosch, maar ik kom ook graag jouw kant op.