SEO-tekstschrijver

Is dat nou nodig, een SEO-tekstschrijver?

Ja!

Want hoe relevanter de teksten op jouw website, hoe beter deze aansluiten op de zoektermen waarmee jouw doelgroep zoekt, hoe hoger jouw website eindigt in de zoekresultaten. En dat heb je nodig voor meer bezoekers, en dus meer inschrijvingen, offerte-aanvragen of verkopen.

Ik schrijf unieke webteksten, die to-the-point, actueel en doelgroepgericht zijn. Zodat jouw website beter gevonden wordt met Google. 

SEO-teksten
Bij SEO-teksten gaat het er als eerste om dat deze relevante zoektermen voor jouw product of dienst bevatten. Je moet als het ware door de ogen van de doelgroep kijken: waarom zouden zij jouw website zoeken en met welke zoektermen? Daarnaast gaat het om het verbeteren van de website-structuur, het toevoegen van links en het schrijven van originele teksten.

Maar ook prettige teksten
Ondanks alle ‘technische’ details moet een webtekst natuurlijk ook prettig leesbaar zijn. Anders haakt je bezoeker alsnog af. Als copywriter zorg ik ervoor dat de teksten op jouw website helder, informatief en relevant zijn.

WordPress
Deze website, maar ook mijn andere websites (zoals Frouky.nl), heb ik zelf in WordPress gebouwd. WordPress is een ideaal CMS voor magazines, bedrijfswebsites en blogs. Het wordt gebruikt door zowel grote als kleine bedrijven en is zeer geschikt voor zoekmachineoptimalisatie. Een ander voordeel van WordPress is dat jij er ook eenvoudig zelf wijzigingen in kunt aanbrengen of iets nieuws kunt plaatsen. Maar dat kan ik uiteraard ook voor jou doen (bijvoorbeeld met een content management-abonnement).

Meer weten?
De mogelijkheden bespreken? Neem meteen contact met mij op.
De koffie staat klaar in mijn kantoor in het centrum van Den Bosch, maar ik kom uiteraard ook graag jouw kant op.